HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat Datang ke blogger-tegar.forumotion.com

Share | 
 

 Pendapat | Teguran

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Melz

avatar

Posts : 8
Join date : 2009-12-26
Location : Kuala Lumpur - Johor

PostSubject: Pendapat | Teguran   Thu Jan 07, 2010 11:49 pm

Salam . Aku orang baru di Blogger - tegar .forumotion.com tetapi aku ingin menyuarakan sedikit pendapat hanya untuk kita sama² maju dan menggunakan web forum ini sebagai jalan menyatukan semua blogger malaysia Smile Seriously bagi aku yang ada la sikit berpengalaman dalam dunia forum ingin menyuarakan sedikit pendapat .

Domain - Kelihatan Nama domain terlalu panjang dan dari situ akan membuatkan visitor kurang ingat untuk menjejakkan diri ke dalam web forum nie . Ini adalah antara satu sebab kenapa kurang visitor dalam forum ini . Ini pun mujur aku dah Bookmark awal² >.<

Warna - Warna yang agak kelam membuatkan visitor kurang berminat untuk menaip ataupun membaca . ini kerana impak yang terhasil dari mata akan membuatkan pembaca cepat bosan terhadap suatu perkara .

Aku harap dapat diperbaiki sedikit sebanyak pada masa akan datang Smile enjoy
Back to top Go down
View user profile
hbz

avatar

Posts : 14
Join date : 2009-12-20
Age : 29
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Pendapat | Teguran   Fri Jan 08, 2010 9:24 pm

betul. aku cadangkan ruang entry ni, tulisan black, back ground entry putih. yang belakng tu, tak kisah la kalau nak letak back ground gambar aku pun. yang pasti, ruang entry ni.

erk. pengalaman tak tinggi mana. baru 2 +- bulan berblogin.
Back to top Go down
View user profile http://88hbz.com
Admin
Admin
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-11-08
Age : 31

PostSubject: Re: Pendapat | Teguran   Sat Jan 09, 2010 11:05 pm

ok..semua tu akan diambil kira.benda alah ni bt dalam keadaan tergesa-gesa sebelum ke genting.sb tu kelam kabut sikit..

thanx melz..

dan hbZ....
Back to top Go down
View user profile http://blogger-tegar.forumotion.com
oranglidi



Posts : 4
Join date : 2009-12-21
Age : 28
Location : kebun getah dan company

PostSubject: Re: Pendapat | Teguran   Thu Jan 21, 2010 12:19 am

ha.. wa stuju tu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pendapat | Teguran   

Back to top Go down
 
Pendapat | Teguran
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» pendapat tentang Qada qadar
» Pandangan Islam Mengenai Tasawuf
» hukum memakai barang bajakan
» kesalahan syeikh al-albani dalam melemahkan suatu hadits
» MUI Nyatakan Sikap Soal Ucapan Ahok Terkait Al Maidah 51, ini Isinya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Blogger - Tegar :: Open Discussion :: Sila Perkenalkan Diri Anda Di Sini-
Jump to: