HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat Datang ke blogger-tegar.forumotion.com

Share | 
 

 Kenapa Follow..??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nini Amnani

avatar

Posts : 4
Join date : 2009-12-29
Age : 30
Location : Kuala Lumpur, Subang Jaya, Seremban

PostSubject: Kenapa Follow..??   Mon Jan 11, 2010 1:05 pm

Aku hanya nak tahu pandangan kau2 semua. Bukan nak kata apa. Tp, dari pemerhatian aku yg baru nak masuk 7 bulan berblogging secara serius....

...ramai yg follow. Tp, macam tak wujud..

Maksud aku..??

Kau2 perasan tak..?? Follower kau ramai. Tp, adakah mereka benar2 mahu mengikuti dan komen semula pd tiap entry kau2 semua..?? Atau mereka hanya mahu kau2 semua follow mereka semula dan mereka bertarung dalam follower-sape-paling-ramai..??

Kau2 follow semula ke org2 yg follow blog kau2 semua..?? Err.. Aku hanya mahu tahu.

Maaf kalau pertanyaan aku menyinggung hati, perasaan dan blog sesiapa. Generally speaks.

~nini~
Back to top Go down
View user profile http://teddynini.blogspot.com/
mergastua

avatar

Posts : 9
Join date : 2009-12-29
Age : 30
Location : Melaka

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Mon Jan 11, 2010 4:35 pm

Well..kalu aku..aku akan baca gak blog2 yang aku follow,cuma kadang2 aku malas nak komen..

takde mood and takde idea nak komen..huhu


and aku akan baca blog yang aku follow bila entri mereka menarik perhatian aku.and yeah..gaya persembahan blog tu juga penting untuk menarik minat pembaca. Smile

ececeh..macam AJL lak.Haha..
Back to top Go down
View user profile http://sepatukecil.blogspot.com
Melz

avatar

Posts : 8
Join date : 2009-12-26
Location : Kuala Lumpur - Johor

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Mon Jan 11, 2010 4:41 pm

Memang dapat diperhatikan haha , mostly dorang gunakan konsep I follow u Follow . dalam masa yang sama , Entry tah pape . blog update 2 3 kali seminggu . apa kes ? hahaha

so just follow blog tuh sekiranya ingin follow thats all Smile Gunakan Widget yang Blogger.com dah buat tuh sebaik yang mungkin keh

chill Smile
Back to top Go down
View user profile
mergastua

avatar

Posts : 9
Join date : 2009-12-29
Age : 30
Location : Melaka

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Mon Jan 11, 2010 5:49 pm

melz..terasa aku,dude..haha

aku kalu boring apdet 2,3x seminggu..kadang2 leh wat marathon dalam masa sehari.

tu mmg tandanye aku boring tahap gaban la.hehe..
Back to top Go down
View user profile http://sepatukecil.blogspot.com
hbz

avatar

Posts : 14
Join date : 2009-12-20
Age : 28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Mon Jan 11, 2010 7:03 pm

kalau sakit hati tgk follower ramai, tp xde komen, delete je widget tu.mahaha

tak boleh salahkan follower rite. kalau dye follow, tapi tak nak bace ape kite tulis. mungkin dye bace, tapi tak nak komen. mungkin, dye ingat, boleh dapat bayaran, tu dye follow tu.

erk.
Back to top Go down
View user profile http://88hbz.com
Nini Amnani

avatar

Posts : 4
Join date : 2009-12-29
Age : 30
Location : Kuala Lumpur, Subang Jaya, Seremban

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Tue Jan 12, 2010 8:42 am

Terimasehh pd yg reply. Aku jz nk tawu jek. Sbb aku tatau whether the environment mmg mcm ni atau tak..

Smile

~nini~
Back to top Go down
View user profile http://teddynini.blogspot.com/
chirol



Posts : 1
Join date : 2010-01-18
Age : 29

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Mon Jan 18, 2010 5:50 pm

aku memang xletak follower kat page aku..tapi aku suke follow orang
Back to top Go down
View user profile
Sutera Kasih

avatar

Posts : 2
Join date : 2010-01-19
Age : 29
Location : malaysia

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Tue Jan 19, 2010 11:33 pm

hmm..gud topic nini..
erm..aku pon prasan gak fenomena cmtu..
kdg2 bla pk2 aku pon follower mcm xwjd gak hoho
mklumla stdnt..jrg dok dpn pc kalo dh byk keja.. *oh alasan kerr*
nak2 lg sem akhr mcm aku ni huhu
aku sk tgk blog yg aku follow tu if ade topic bess..hehe *jujur*
jrg komen..yela kdg2 bt aku mls nk komen tuu dua sbb :
1. line tenet mcm siput babi huhu
2. msti nk taip2 kod2 tu..dh la line ngek..nk lg taip bnde tuhh huhh
haaa ade lg..kdg2 aku mls nk view blog yg berat..means tlalu byk gambo or wateve yg bikin berat blog die laa..hehe *mcmla blog aku ringan sgt hihi*
follower yg xterjah o komen blog aku..
tu aku xksh sgt..tpulang kt mereka2 Razz

so tu jek la pndpt aku nini Smile
Back to top Go down
View user profile http://suterakasihyann.blogspot.com
oranglidi



Posts : 4
Join date : 2009-12-21
Age : 28
Location : kebun getah dan company

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Thu Jan 21, 2010 12:16 am

sebabtu wa makan nasik je swaktu ada orang cakap nak polow.
Back to top Go down
View user profile
Nini Amnani

avatar

Posts : 4
Join date : 2009-12-29
Age : 30
Location : Kuala Lumpur, Subang Jaya, Seremban

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Thu Jan 21, 2010 12:53 pm

yann..haha!!

biase laa tu..

yeap2..pendapat individu anda diterima..

Smile
Back to top Go down
View user profile http://teddynini.blogspot.com/
YobSumo

avatar

Posts : 1
Join date : 2009-12-24
Age : 27

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Sun Jan 24, 2010 7:56 pm

aku kalau org tu dtg komen blog aku byk kali aku teros follow dia sbb akan mudah aku komen blog dia balik. tak kisahlah blog dia segampang ape pun, kalau dia rajin komen blog aku, aku follow dia. tapi dia tak perlu jd follower aku. tapi selalunya kalau dah rajin komen mesti la follow kan. Razz
Back to top Go down
View user profile http://yobsumo.blogspot.com/
aleen aiden

avatar

Posts : 3
Join date : 2010-08-02
Age : 29
Location : ampang,phg

PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   Tue Aug 03, 2010 12:10 pm

cet!lidi punye komen xmembina langsung!rase nak hulur je se pot beras suruh die tanak nasik.huuu
patotkah akoo terasa sbb bwat n3 semnggu sekali je?agaga~~
Back to top Go down
View user profile http://akulaaleen.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa Follow..??   

Back to top Go down
 
Kenapa Follow..??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Follow-up on SSS and TESDA procurement of talent services
» Iblis tercipta dari api, kenapa bisa tersiksa di neraka?
» Kenapa saya (seorang Kristen) suka topik mualaf
» kenapa Sholat menghadap Ka'bah?
» kenapa banyak orang kristen yang tidak berani sunat? inilah argumen mereka

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Blogger - Tegar :: Open Discussion :: Sila Perkenalkan Diri Anda Di Sini-
Jump to: